Mätäjoki-Trek 2000 ver1.0a


klikkaa tästä:
VALOKUVA GALLERIA

Tom's Cayaking Photos
A Tarvon ponttoonisilta
Sillan ali ei meloja mahdu. Ohitettava "Wireless"-ohjauksella eli pidennetty limboaminen. Sillan länsipää on suojainen aallokolta ja tuulelta kaislikon takia.
B Turunväylän silta
Sillan alta mahtuu päätä hipoen. Korkealla vedellä voi tulla ongelma - ratkaisu majavauintitekniikka.
C Iso-Huopalahden silta
Kaksi isoa megasize putkea. No-problem ohitus.
D Sivuhaara 1 ryteikkö
Kartan mukaan tämä puro on umpikuja. Kävin kuitenkin kurkkaamassa jos siitä kuitenkin pääsisi jonnekin. Alkupää on mukavaa melontaa. Vesi on syvää. Merkin D kohdalla alkaa ryteikköä johon en merikajakilla mennyt. Näyttää kuitenkin ihan raivattavissa olevalta mukavalta purolta.
E Puoliksi romahtanut kävelysilta
Alitus voisi juuri ja juuri onnistua korvia hipoen, limboaminen taas hankalaa kovan virtauksen takia. Käytin lankaohjausta koska parin metrin päästä sillan jälkeen puro virtaa vuolaasti kaukolämpöputkistoarkun päältä ja syvyyttä oli vain noin 20cm.
F Puron yli kaatunut puu
Viidakkomaisen hienon puromaiseman keskellä kaatunut puu. Ohitettava limboamalla. Korkealla vedellä kajakki ehkä ei mahdu alta.
G Koski
Varokaa golfpalloja! Yksi lensi vain 2 metriä pääni ohi. Mutta kuitenkin keskelle golfkenttää tyssäsi tutkimusmatkani koska eteen tuli koski. Ämpärimuovikajakilla kantaen tai raahaamalla ohitus varmasti onnistuu mutta täyteenpakatulla retkikajakillani en ryhtynyt siihen. Golfpelaajatkin hieman pelästytti. Jos vaikka olisivat tulleet huitomaan minua mailoillaan. Purossa olevassa puiden ympäröimässä pikku lammessa sai artisaanin hyvin kääntymään ympäri paluumatkaa varten. Kaatuneen puun limboaminen paluumatkalla sujui jo vauhdilla kuin kokeneelta puromelojalta. Niin pitää vielä mainita että ennen lampea ja koskea on korvia hipoen alitettava kävelysilta. Varmista että golffaaja ei juuri ole ylittämässä sitä koska sillan notkuessa saattaa melojan korva jäädä siihen.
H Kävelysilta Golfradan sivulla
Todella matalalla oleva silta. Hengitä ulos ja mahdolliset korvakorut irti ennen alitusta!
I Ryteikkö
Heti sillan jälkeen pahan näköinen ryteikkö. En suosittele raivaamista jos ei Mäkkylään ole ihan pakko-must päästä tai sattuu olemaan raivoraivaaja.;)


© 2000 Tom Ahola
All Rights Reserved